Praktisch

De lessen worden aangeboden op de locatie van Love for Birth in Dordrecht. De lesruimte bevindt zich in een oud pakhuis, is ontzettend sfeervol en altijd heerlijk koel. Aan de ruimte zit een klein plaatsje vast waardoor de deuren open kunnen voor frisse lucht en een kof koffie of thee buiten genuttigd kan worden.

De ruimte zal gevuld zijn met maximaal 6 deelnemers per groep. Hier is heel bewust voor gekozen, omdat we onze cursisten graag ruime aandacht geven. Er is ruimte voor ieders proces en met elkaar bieden we een veilige bedding om te zijn e te groeien.

In de ruimte staat een grote houten tafel waar we potluck aan eten. Iedereen neemt iets te eten mee van thuis zodat we dit kunnen delen.

Hoewel het pand ontzettend gaaf is, is de bereikbaarheid iets omslachtiger. Als je met de auto komt kun je het beste parkeren in de nabijgelegen parkeergarages in het centrum. Vanaf de P+R is het 15 minuten lopen. Ook vanaf het CS Dordrecht ben je binnen 15 minuten op locatie of pak je de bus naar de Spuiboulevard.Wordt jij enthousiast van onze opleidingen en de mogelijkheden? Lees dan onze algemene voorwaarden rustig door en meld je aan via het onderstaande aanmeldformulier.

Na ontvangst van het aanmeldformulier en een telefonische bevestiging ontvang je de factuur per mail.


Heb je vragen? Laat het ons weten! We zijn hier bereikbaar.